FÖRETAG ÄR NÄRINGSLIVETS SUPERHJÄLTAR MED UNIKA TALANGER.  VI LYFTER FRAM DERAS BERÄTTELSER.

Vi producerar innehåll med hjälp av visuell storytelling. Ett marknadsföringsmeddelande som är inbäddat i en fascinerande berättelse når sin målgrupp och sitt syfte. Vi är en marknadsföringsbyrå som tror på styrkan i en bra historia.

Tellers producerar innehåll för att stärka våra kunders brand. Vi hjälper företag att ”leverera” i digitala medier och printmedia. Tellers samarbetar med ledande proffs –

med hjälp av storytelling hittar vi en lösning för dina marknadsföringsbehov.

STORYN FINNS ÖVERALLT.

Koncept

En lyckad produktion börjar med ett genomtänkt koncept. Produktionens ändamål uppnås då konceptet möjliggör de framställda ändamålen.

Planering

En allomfattande plan är väsentlig i produktioner av alla storlekar. Den dirigerar produktionen i rätt riktning, och garanterar att produktionen innehåller allt det som krävs för ett lyckat resultat.

Förproduktion

Under förproduktionen görs alla föreberedelser för påbörjandet av filmandet. En grundlig förproduktion är nyckeln till smidigt filmande och möjliggör en effektiv produktion.

Produktion

Produktionsfasen avancerar snabbt. Under produktionen förverkligas planerade åtgärder enligt en tidigare överenskommen tidtabell.

Efterproduktion

Under efterproduktionen samlas det producerade materialet till en enhetlig helhet. Produktionsteamet redigerar materialet färdigt för utvärdering av kunden samt bearbetar möjlig grafik för slutmaterialet.

Publicering

Den första versionen av produktionen går till kunden för utvärdering då efterproduktionen blivit färdig. På basen av kommentarerna bearbetas den slutliga versionen för publicering.

VÅRT TEAM

PANU SUURNÄKKI

Effektiv visuell storyteller

Managing Director, Partner
panu.suurnakki@tellers.fi
+358 40 5205244

 

Vem:  En erfaren och utbildad digimarknadsförare, teamledare och chef för internationella kundkonton. Sportgalen upphovsman och producent som trivs likväl med golfklubba i handen som ryggsäck på ryggen på reseäventyr.

 

För kunden: Producerar videon och plattformer samt svarar för projektutförelse.

ANDERS HOLM

Passionerad visionär

Senior Advisor, Partner
anders.holm@tellers.fi
+358 40 4847772

 

Vem:  Företagare som satt båten i gungning inom den finska yrkesspråkutbildningen. Hans språkcoachingföretag ProTalk undervisar företag i bisnessvenska och –engelska. Företagsvarumärken och marknadsföring som specialområde. Kan spela 5 olika instrument, dock inte på samma gång.

 

För kunden: Case-visionär samt kund- och samarbetsansvarig.

DANIELA PERSSON

Insiktfull innehållsproducent

Content Creator
daniela.persson@tellers.fi
+358 50 5393106

 

Vem:  Tidigare tv-nyhetsredaktör som är numera frilansjournalist och informatör, specialiserad på printmedia och innehållsproduktion. Producerat advertorialmaterial för kommersiella content-bilagor i Talouselämä, Helsingin Sanomat och Iltalehtis kommersiella bilagor. Loungemusiksångerska till andra yrket.

 

För kunden: Artikel och copy skribent, innehållsansvarig.

JESSI SUURNÄKKI

Innehållsproducent, sociala medier

Vem: En effektiv innehållsproducent och förtrogen marknadsförare inom sociala medier. Slutför marknadsförings magisterstudier.

 

För kunden: Analyserar och producerar innehåll till sociala medier.

VÅRA KUNDER