FÖRETAG ÄR SOM SUPERHJÄLTAR I NÄRINGSLIVET MED UNIKA TALANGER.  VI LYFTER FRAM DERAS BERÄTTELSER.

Vi specialiserar oss på innehåll med gripande storytelling. Dagens konsumenter är alltmer negativa mot traditionell marknadsföring och reklam. När ett marknadsföringsmeddelande är inbäddat i en fascinerande berättelse som berättas genom tilltalande visuella element, når det målgruppen. Vi är en marknadsföringsbyrå som litar på kraften av en bra historia.

DET FINNS HISTORIER ÖVERALLT.

VÅRA TJÄNSTER

VAD VI GÖR

Vi producerar slående innehåll som stöder och främjar företagets brand. För att skapa gripande och tankeväckande innehåll krävs kreativt tänkande med en professionell touch. Vi har omfattande kunskap i både digitala och utskriftsmiljöer. Tellers samarbetar med ledande proffs för att leverera bara det bästa. Låt oss arbeta tillsammans för att hitta en lösning för dina behov i marknadsföring med hjälp av storytelling.

trianglar

VÅRT TEAM

PANU SUURNÄKKI

Effektiv visuell storyteller

Managing Director, Partner
panu.suurnakki@tellers.fi
+358 40 5205244

 

Vem:  En erfaren digimarknadsförare, teamledare och chef för internationella kundkonton. Sportgalen upphovsman och producent som trivs likväl med golfklubba i handen som ryggsäck på ryggen på reseäventyr.

 

För kunden: Producerar videon och plattformer samt svarar för projektutförelse.

ANDERS HOLM

Passionerad visionär

Senior Advisor, Partner
anders.holm@tellers.fi
+358 40 4847772

 

Vem:  Företagare som satt båten i gungning inom den finska yrkesspråkutbildningen. Hans språkcoachingföretag ProTalk undervisar företag i bisnessvenska och –engelska. Företagsvarumärken och marknadsföring som specialområde. Kan spela 5 olika instrument, dock inte på samma gång.

 

För kunden: Case-visionär samt kund- och samarbetsansvarig.

DANIELA PERSSON

Insiktfull innehållsproducent

Content Creator
daniela.persson@tellers.fi
+358 50 5393106

 

Vem:  Tidigare tv-nyhetsredaktör som är numera frilansjournalist och informatör, specialiserad på printmedia och innehållsproduktion. Producerat advertorialmaterial för kommersiella content-bilagor i Talouselämä, Helsingin Sanomat och Iltalehtis kommersiella bilagor. Loungemusiksångerska till andra yrket.

 

För kunden: Artikel och copy skribent, innehållsansvarig.

VÅRA KUNDER