Susani Mahadura – Ihmisläheisiä tarinoita hieman kauempaa

Susani Mahadura – Ihmisläheisiä tarinoita hieman kauempaa

Tellers on olemassa, koska hyville tarinoille tarvitaan lisää kertojia. Hyvät tarinat tuovat ihmisiä lähemmäksi toisiaan. Ne luovat tunteita ja saavat meidät ajattelemaan sekä yksilöinä että kollektiiveina. Jos nämä ajatukset ovat aitoja, herätteleviä ja tähtäävät positiiviseen muutokseen, voi yhden kertojan tarinasta syntyä jotain suurta.

Nuori ja fiksu suomalainen nainen nimeltään Susani Mahadura lähti vaihto-oppilaaksi Tansaniaan pari viikkoa sitten. Ujutimme Susanin mukaan läppärin, jonka kautta pääsemme mukaan tuolle matkalle hänen kanssaan. Kuten nimestä saattaa arvata, Tansania on melko kaukana (voitte tarkistaa vaikka karttapallosta). Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tansania on hyvin erilainen maa kuin Suomi – maa täynnä erinäköisiä ihmisiä, jotka ajattelevat monista asioista hyvin eri tavalla, kuin me pohjalaiset.  Susanin kautta saamme suoran näköyhteyden yhden suomalaisen naisen elämään yhdessä erittäin mielenkiintoisessa maailmankolkassa.

Tällainen blogisarja saattaa tässä vaiheessa herättää kysymyksiä. Miksi Tellers kertoo nuoren naisen reissutarinoita Afrikasta? Mitä tekemistä tällä on markkinoinnin tai liiketoiminnan kanssa? Onko Tellers laajentamassa toimintaansa Tansanian markkinoille? Vastaus näihin kysymyksiin löytyy myöhemmin Susanin kertomuksista, mutta pohjimmiltaan syy tähän on yksinkertainen – me itse haluaisimme todellakin lukea tällaista blogia ja olemme Tellersissä todella ylpeitä, että saamme välittää nämä tarinat sinulle. Niin kuin sanottua, hyville tarinoille tarvitaan lisää kertojia. Ja mistä sitä tietää, vaikka joku päivä nämä tekstit pistettäisiin nippuun ja kansien väliin.

Sarjan ensimmäinen osa julkaistaan tällä viikolla. Sen verran voimme paljastaa, että parissa viikossa on kerennyt tapahtua jo niin paljon asioita, että niiden pelkkä lukeminen on saanut muutaman hikikarpalon vierähtämään ohimolta.

427322_10151684328689989_2092937645_n
No Comments

Post A Comment